![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پرداخت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada [سفارت] ویزا
بهتره نامه هایی که قراره از شرکت بگیریم(جاب آفر، نامه اشتغالی به کار و نامه پرداخت پورسانت)فارسی باشه و بدیم ترجمه کنن یا اینکه توی سربرگ شرکت انگلیسی بنویسن برامون و یاز به ترجمه نداشته باشه؟
2021-08-30 09:54:00 #Canada [انگلیسی] ویزا
من برای یک ویزای دانشجویی(study permit) و یک همراه(open work perit) یک اکانت تستی ساختم و در اخر این موارد برای پرداخت هزینه لیست شد: 1- study permit 2- family biometric fee (2 ta) 3- work permit 4- open work permit holder fee میخواستم ببینم اوکیه؟ کم و زیاد نیست؟ ????
2021-08-30 13:20:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ویزا
کسی میدونه برای گرفتن پذیرش از مدرسه باید شهریه یک سال و بدیم یا زمان اپلای برای ویزا باید رسید پرداخت یک ساله شهریه ارو ارائه بدیم؟
2021-08-30 17:51:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا
من برای پر کردن گپ تحصیلی نامه شغلی دارم میگیرم که هرماه یک مبلغ ثابتی رو ریختم داخل حسابم و الان دارم گواهی اشتغال میگیرم باید داخل گواهی نحوه پرداخت قید بشه؟
2021-08-31 05:44:00 #Canada [نامه] ویزا
دخترم از یه کالج براش پذیرش اومد وما دوهزار دلار پرداخت کردیم که ثبت بشه الان از یه دانشگاه خوب براش پذیرش اومده ایا می تونیم پول رو از کالج پس بگیریم
2021-08-31 06:18:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
برای پرداخت هزینه دانشگاه شهریه یکسال و پرداخت کنیم ؟یا اینکه میتونیم فقط یک ترم شهریه و پرداخت کنیم؟
2021-08-31 13:03:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من 300 دلار دپازیت به دانسگاه دادم، ضروری نیست ولی اگر شهریه رو پرداخت کنم بنظرتون دفعه دوم تو گرفتن ویزام تاثیر میذاره؟ یا وایسم اگر اسک شدم فقط بریزم؟
2021-09-01 17:19:00 #Canada [شهریه] ویزا
من میخواستم از دانشگاه fduپذیرش بگیرم و میخاستم بدونم شهریه اولیه اش چقدره و اینکه شرایط منو قبول دارن یا نه بعد اپلیکیشن رو پرداخت کنم کسی هست منو کمک کنه ببینم چه مدلی این کارو انجام بدم؟
2021-09-02 02:34:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
براي كانادا اگر دلار امريكا بگيريم صرافي هاي اونجا كارمزد ميگيرن براي تبديل؟ ضرر داره؟
2021-09-12 12:04:00 #Canada
واسه تمکن مالی چند درصد رو میتونیم با ساپورتر حل کنیم و اینکه ساپورتر باید حتماً از اقوام نزدیک باشه؟
2021-09-03 12:39:00 #Canada
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 07:51:00 #Canada
من تازه پاسپورت م را بعد از صدور ویزا از سفارت کانادا دریافت کردم ویزای من ورک هست و بر اساس دعوتنامه کاری من که یک ساله بوده صادر شده یعنی تاریخ انقضا را روی ویزا هشت ماه دیگه زده علت هم اینه که هفت ماه طول کشید تا جواب ویزا بیاد حالا سوال من اینه که آیا اعتبار ویزای من هشت ماه دیگه تموم میشه؟
2021-08-30 10:01:00 #Canada